Aukje stelt zich voor

Nieuwe kapper - Aukje Aukje de Boer maakt sinds het najaar van 2016 deel uit van Huis van Groen. De van origine Friese Aukje (1965) is sinds haar 18de een gepassioneerde kapster. “Ik werk graag met inspirerende mensen om me heen. In Huis van Groen heb ik zulke collega’s getroffen en daarbij een creatieve werkomgeving met een landelijke ambiance middenin de drukte van de stad. Deze sfeer past precies bij mij en mijn werkwijze om voor mijn klantenkring altijd iets bijzonders te creëren.”

Sinds haar 18de heeft Aukje her en der in het land gewerkt bij hele diverse kapperszaken. “Mijn liefde voor het vak heb ik verder ontwikkeld bij Sjenkels en Sjenkels in Delft, waar ik heb geleerd in beweging te blijven en vernieuwend bezig te zijn. Deze kwaliteiten heb ik in mijn verdere loopbaan altijd doorontwikkeld. Door in beweging te blijven onstaat er ruimte om nieuwe knipstijlen te ontwikkelen. Hier hou ik van!”

Zo kwam tijdens een van haar reizen in het kleurrijke landschap van kapperszaken een natuurlijke manier om haar te kleuren op Aukje’s pad. “Ik raakte meteen geïnspireerd door het pure effect hiervan. Zuiver plantaardige producten, vrij van chemie, die iedereen kan gebruiken, ook mensen met een allergie voor chemisch verven.” Aukje werkt met de producten van Oliebe, net als haar collega’s bij Huis van Groen. “De kleurschakeringen zijn talloos en de uitgroei is zachter omdat de kleur langzaam vervaagt. Blonderen kan niet, maar grijs haar daarentegen kan met een dubbele kleuring een geheel dekkende kleur worden.” Om haar en hoofdhuid natuurlijk te verzorgen, gebruikt Aukje de biologische producten van het Italiaanse merk O'Way. “Speerpunten zijn glans, luchtigheid en pure verzorging.”

Dames, heren en kinderen zijn welkom bij Aukje. Vanaf het moment dat de klant plaatsneemt in de relaxfauteuil in haar sfeervolle werkruimte bekijkt Aukje welk kapsel het beste past. “De wens van de klant staat hierbij altijd voorop. Ik geef mijn klanten enerzijds rust en anderzijds de handreiking tot vernieuwing als de wens hiertoe er is. Ik wil graag inspireren met vormen en kleuren en neem hier alle tijd voor. In beweging blijven, is mijn levensmotto.”

Aukje de Boer:
“Ik nodig u graag uit tot het maken van een afspraak voor een behandeling en ervaring met mijn werkwijze en producten."

Nieuwe kapper - Aukje Contactinformatie:
mobiel 06 - 45 033 383
mailMail Aukje
Aukje Puur Haar

Online afspraak maken via 1Kapper.nl

Werktijden van Aukje:
maandag09:0018:00
dinsdag09:0018:00
donderdag09:0018:00
vrijdag
(even weken)
09:0018:00
vrijdag
(oneven weken)
09:0014:00
Vrije dagen
en vakantie

Aukje Puur Haar

of 1Kapper.nl